Sola sand strannå

Gratest volley player in the world indoor outdoor

i dag starte med å våkna iigloteltet i stavanger der meg ,gunnar andi å ein te ikkje ein øl allså, ein eg ikkkje huske navnet på tror det kan ver han olav , jaja teslutt ende meed opp hjemma hos oss sjøl ……

kl 2 e meg madsen helen Kenneth på vei te sola strannå i bilen te broren te madsen pga Henning ikkje har egen bil ……..

Vanliga det Henning stakk itte en halltime som han alltid pleie å gjørr …
grrrrrrrrr………….

eg spele videre har endlig fonne någen så kan spela så gidde de ikkje spela mer en en time står eg der med nettet alone in the sun ,plutselig komme det
beachvolleybabes med masse hissikt damer rondt oss
så spørr om de kan verme ,,,greit det seie eg spele eg med de gjer eg faen bare la de låna allt fra Volleyball te nett ……..
Grunn de suge formye ikkje tenk sex tenk vanlig …….

jaja går eg finne någen andre å spela med så kan spela då blei det ordning knuste allt så va i vår vei whhhhooooohooooo……..

Såg foresten han Kjartan Salvesen va lika kule så alltid han tror han e …
og ikkje nokk med det han va ganske flinke i beachvolley og ……..

avslutta dagen med å spela med masse folk fra Hommersåk så har vonne mot meg tidligare men då spelte eg med det tjokka bolehåvet ole christian Torsteinbø så stakk av banen får han plutslig fant ud at han sko spisa osv ,,,,menne han steinar va mer stabile med knuste absolutt alle med spelte mot whhhhhoooohooo………… avslutta kveln klokkå 9 heilt super cabana ver det e bra ………

i tilleg te at eg fekk en kommersielle telefon fra Kristian Elvestad om at han va intresert i å verme spela Volley i mårå der han hadde fått med seg Tommy ,,,,det e bra eg e skuffa øve at andre eller flerne deltar i den ekstremt beste sporten i verden så har milliarder av tv seere bare i Norge onna ol ……….

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.