215 dagene i 2004 Svikter madsen på den mest vindstille dagen i hele Norge

misty may worlds best girl player in the worldVåkner opp ringer Madsen ,henning svikter ringer en annen litt mer stabilt person kaldt andre Gilje og får klar beskjed om å møte i sandnes kl 1 der står åse marie og venter og der vill blir vi plukket opp av knut og andre før vi kjører ut til sola cabana sand strand Beachvolleyballand ………

SoLA Straen er en plass der det er korupt med kjenfolk foreksempel Erlend og kristine for bare for å nevne en del av dem og folk som er intresert i verdens mest fasinerende sport kalt Beachvolley ……… Pluss andre masse bra saker kalt damer allt fra 16 til 26 pluss………..

Det måtte ein kristine te for å få meg uti vannet ,,,, menne det va helit greit for hu e jo superdreven ……
Eg så ikkje har bada siden eg va 16 på en strand grrrrrr …….

Jaja der røyk den statistiske rekorden ………..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.