dag 214 i 2004

Greatest beach and indoor player in the world Karch Kiraly Starter som følger med at meg madsen Elisabet å Rebekka kruiser ut i broren til Henning sin bil til Sola stanna ,kommer ut der ,ordna nettet å allt kommer hele alle superdrevne ekstreme hissikt vennineflokken til Elisabeth på besøk noe som var svært artig ………..

I tilleg til at jeg traff masse kjentfolk feks Birgitte fra Worldtouren i stavanger ………

masse fint vær og varierende vindstyrke ………..

7 tiden dukte andre gilje opp og han knut å therese opp noe som medførte at jeg satt ny rekord i å være på stanna fra 12 til 23.30,,,, og ble tilslutt kjrt hjemm av Therese som jobber i hoppeland på Kvadrat utenfor ,,,noe som jeg takker ekstremt hissikt for turen ……….

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.