Seiakagår

Det er iskaldt på kontoret mitt. AC-en fungerer kanskje litt for godt. Det har vært for kaldt her i hele sommer. Er stresset i disse dager. Mye mas og fjas. I dag asfaltsurfet jeg til jobb. Spiegel er på autokrankenhaus. Hun skal få ny endetarm, har vært fjerten i et halvt års tid nå. Stakkars spiegel. I morgen skal jeg spandere på henne ny frontrute. Det ramlet inn penger på konto i dag. En herlig følelse at alt går ut igjen med det samme. Husleie, regninger, bil og gjeld. Supert. Når Spiegel er ferdig på operasjonsbordet i morgen, drar vi med oss forrige eier, og setter kursen mot Bergen.

I kveld er det Farmor- og Farfarbesøk som gjelder. Der får jeg servert seiakagår i brun saus, en oppdatering av den siste månedens tilbud på dagligvarer, og en kort innføring i medisinske preparater. Nå skal jeg prøve å få telefonkontakt med en studieveileder i Bergen. Trenger tips om hvordan jeg skal angripe høstens kurs bakveien!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.