Midt i ferien

Jeg sitter her i sofaen og tenker på tiden som har gått så alt for fort. Jeg har ferie, men hva hjelper det når været suger. Jeg har fått utrettet en hel del hittil, men det betyr ikke at jeg slår meg til ro med det. Jeg har vært på hytta på Nesodden, på Hønkø, på Brandbu, på Tjøme og i Oslo. I dag er planene omternt å rydde, rive skap, sitte barnevakt for Iselin (niesen min), spise middag, kanskje pakke litt og ellers slappe av.
I morgen går turen til de dype skoger i Finland, der jeg og noen kollegaer skal bivåne VM runden i Rally :-) Jeg gleder meg som en alkis etter en polstreik..
Planen er å stikke rett på jobb mandag morgen etter å ha landet på Gardermoen ca klokken 0830, men vi får se.. Tirsdag morgen går turen tilbake til Nordens Venezia, der jobb og fornøyelse venter. Ikke i en og samme ting, bare så det er sagt..

Jeg glemte nesten å fortelle om gårsdagen her i «Hood’en». Jeg var på vei til Ica for å skaffe noe å bite i da jeg plutselig så og hørte sirener og blålys overalt. For en person med mitt plettfrie rulleblad, er ikke dette noe å frykte, men nyskjerrigheten pirres selvfølgelig. Hva ser jeg på nyhetene mens jeg spiser middag? «Kniv desperado løs på Bislet» En eller annen loonie har gått ammok på trikken og drept en person og lemlestet 5 andre. Det er, som jeg har sagt så mange ganger før, ikke trygt å kjøre kollektivt.. Er det ikke lenger trygt å ferdes i mitt en gang så fredlige nabolag?. Hva blir det neste? At jeg oppdager at den lokale pubben, Nero, brukes som samlingssted for prostituerte, eller at blokka mi er hovedsete for en internasjonal drug-liga?

Ha en lovløs dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.