Stavanger og edru

Tar å spurte ner te toget rekke det akkorat , komme te stavanger sitte oppå toppen av naboen utleie ,før meg å chiiiisssssa pigge ner te Checkpoint sitte med der å chatte komme det ei blånne ei på 20 kaldt Venke bort spørr om hu kan slå seg ner pga hu vente på vennene sine ,,,bra det tenke eg holle eg på chatte tar litt på na te venninå komme………

Så bler det å vallsa litt ront i lokalet slår meg ner å ser på alle de superdrevne så danse plutslig dokke det opp ei fra Madla lure på om eg kjede meg ,spørr eg na ut litt om de vanlige tingå så guttar pleie å spørr ….

Etter en stond pigge u ut å danse någe eg ikkej e så superentusiastisk i edru tilstand te ,så lege eg ikkje e midtpunktet der inne ……….

Så bestemme eg meg for å leita itte han aasland ,men ende opp med 2 sygasar fra jæren så absolutt sko kjøra meg der eg ville i ein mersedes der frambremsene ikkje virka , någe eg ikkje gadd øve lengre tid ………..

Før eg stakk hjemm……………..

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.