Maler svart og andre farger

Planen var vel egentlig å vende snuten mot Bergen på lørdag. Men nå ser det ut til at jeg blir i gamlebyen en uke til. Ene og alene fordi jeg har mulighet til å tjene meg noen ekstra lommepenger ved å male de utvendige veggene til min brors blokkleilighet. Planen er å imponere de andre naboene med mine malerkunster, akkurat passe nok til å dra i land noen ekstra malerstrøk. Ellers er det svært lite spennende som skjer i livet mitt for tiden. Mye har nok å gjøre med at jeg går å venter på å komme meg opp til Bergen igjen. Starte på studier, feste og få gjort morsomme ting man bare får gjort i Bergen. Kankje finner jeg meg en jobb? Tror faktisk ikke jeg orker å gå 1 år til arbeidsledig i Bergen. Altfor mye stress med å fylle ut de grønne meldekortene bare for å få utbetalt 9000kr i måneden.

Becki, Svenni, Bøffi, Morfi, Meluri, Engli, Lovie, Smelli og Snogen, noen planer for helgen? Tall Ships vennskapsseilas i Stavanger, snob? Jeg er down for alt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.