7 August

Starter dagen med litt msn å skype , der med finne ut av av at kamikase maling as
alldri vill bli gjennoptatt ……..

så meg cisssa , kissa starte med hageservice å reise ut te vardeneset og utføre hagearbeid någe så består av klippa plenar å klippa hekkar og andre aktivitetiske ting så kan gjørs i en hage ,, i tilleg te at det e mye bedre betaling ………

Etter med e ferdig går med handle masse mat å rigge oss te med hu maddie, sandra og tina utpå Sola Strannå ,någe så bestod av bading å nergraving å bildefotografering av hu nergravda Sandra ,og ett par slag med Volleyballen med en vind på 6-8 meter i sekundet ……

Resten av kveln bestod av film og bygga kasse te annlegget te Kisssa ……

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.