Fredag 6 August

Starter dagen med litt msn å skype ,så e det handla øl te med med ikkje klare bera merr ………

Så får eg veta perå har komt hjemm fra soloraidet fra Spania og ska ha fest ender turen te han ,,,,med full og andre hissikt sinte rare aktiviteter, med karli,joa ,caroline ,tina perå,kissa i spissen seinare ut på quisten komme Henning innom då beggynne ting å skje,,,,så ikkje bør tas opp her før eg får klagenemda på nakken med kniven på strupen whhhooohooo……..

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.