Fyllekalk?

Tenkte jeg bare skulle gi en kort oppdatering av en sykt kul helg i Finland. Kanskje som et ledd i å prøve å dempe enveiskjøringa?
Uansett. Torsdag dro 5 kollegaer og jeg med fly til Helsinki og buss videre til Jyvaskyla. Vi ankom dit ca klokken 6 onm natten, men vi fikk ikke nøkkel til rommene før klokken 8, så det ble litt dødtid. Fredag gikk med til å titte rundt på Service omrødet, endel pils og Super Special Stage. (One on One inne på en travbane med en hel haug med publikum) Mye morro med andre ord. Lørdag sov vi en liten stund lenger enn planlagt, så dagen gikk til stort sett det samme som dagen før.. Søndag derrimot kom vi oss ut på en fartsetappe. Dvs, en fartsetappe som skulle kjøres 2 ganger :-) Her fikk vi se mye heftig grisekjøring, halveis smadrete rallybiler og en hel del fulle Estlendere og Finner. Etter dette, var det å komme seg tilbake til «hotellet», dusje, slappe av og pakke, før en ny busstur til Helsinki ventet, med etterfølgende flytur til Oslo. Så her sitter jeg altså, på jobb, fyllesjuk, skitten og forferdelig trøtt. Men man må ikke glemme at jeg har hatt en utrolig kul helg :-)

Ha en dag helt på felgen.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.