9 august

Våkne tar masse fart med Corsaen kjøre ner te Aetat for å få ordna ting sån at eg kan få meg en utdanning ,,,, feks ,dekka boutgifter ,utgifter te skolen og diverse sertfikater ,,,,menne de så kjenne aetat vett jo det tar lengre tid en nødvendigt pga de ikkje har terettelagt allt for meg så eg må møta på ny der i mårå klokkå 2 ,,, derfor tok meg Engstrøm , kenn , Helen , tina veien ut te sola strannå å fyrte opp det blåa volleyballnettet med de nye blåe stroppane der med spelte Volleyball med han yann og kammeratane hans ,,, og masse fettboller frA tANANGER kalt oddi,,, maggi ,, andrea å cisssssa ……….

og masse jenter så sporte om å få verme så med måtte kicka ut pga de ikkje va best i test i volleyball menn ellers va de gudd ,,,,, forresten va hu blånna rara Kathrine Sørland der og brifte trodde hu va gudd ,det einaste hu va gudd te ,,, va å se på hu kan ikkje Volleyball engang hu e redde ballen ,såg jaffall sånn ut når eg moste ballen i håvet på na ikkje med vilje not hehe ,,menn nokk om det …………..

Så seinare ente tvisten te Hålansvannet i Kvernavikå der med igjenn fyrte på grillen og grilla og håpte fra det høgaste punktet på fjellkanten før med parkerte kveln

Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.