Har du avbitertang?

I dag tok jeg meg en sykkeltur til Fløien. Der kunne jeg ta bilde av meg selv med min nye mobiltelefon. Etter en forsikringssak, og mange ukers venting fikk jeg omsider gliset som har _alt_. Kompass, lommelykt, temperaturmåler, vater, forstørrelsesglass og fløyte for å nevne noe. GPS-modul kan også kjøpes som tilleggsutstyr. Fett som fjell.

Senere dukket plutselig Scooby Doo opp. Det ble urban trashin’. Meg på min Scott Boulder, og han på sin Canondale-Nightridah-Extreme-Pissingyourpants supabike. Vi hucket litt trapper og diverse obstacles som Stefan kaller det så pent. Ble oppsøkt av en alkoholisert individ som ville prøve seg på noen trapper. Pyset merkelig nok ut, men lurte på om jeg ville bli med å se på hans tre fete sykler. Opplyste om at lommeboken min var tom, men han hadde en real overtalelsesevne, og fikk oss på gli. På vei bort til kåken hans kom det et lite «Har du avbitertang?». Lette litt rundt i lommene, men kunne raskt konstatere at det var dårlig med powertools. Skal gjøre en kort historie kortere, vi ble med tjommien «hjem», der han selvfølgelig ikke hadde nøkler. Fikk tilbake min egen sykkel, punkterte, og spaserte hjem.

Slik var min dag. Hvordan var din?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.