De 3 fjell

Skubi, Anders og Hanne Marthe på Lyderhorn

I stedet for Kalle ble Hanne-Marthe og Stefan med på den planlagte fjellturen vår. På 5 timer besteg vi Lyderhorn (bildet), Damsgårdsfjellet og prektige Løvstakken med sine 477 meter. Ingen ny rekord, men det ble en svært så hyggelig tur. Vel hjemme lot jeg håret mitt finne veien til saksa. Tine stusset mine nydelige lokker. Ble kanskje ingen revolusjonerende frisyre, men det ble da litt å støvsuge opp igjen. Med kortere hår tok vi turen ned til Garasjegutta (midlertidig navn) som hadde invitert til innflytningsparty. Med en kvart tier på konto ble det ikke mye innflytningsgave, beklager for den gutter. Hygge ble det. Nye babes, «Crazy Chicks & Party Tricks», pingpong på kjøkkenbordet, VIP launge hos Frank og vanndrikking. Jeg kapitulerte tidlig, men betviler ikke at resten av crewet fikk seg noen latterkuler ut i de sene nattetimer.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.