Summer Games -04

I helgen ble det arrangert klubbmesterskap i sommeridretter for den faste kammerat gjengen. Vi dro ned til Hankø, som skulle være arena for årets leker, fredag ettermiddag. Det ble en ikke altfor slitsom kveld, da vi alle var svært spent på hvilke grener det skulle konkureres i dagen etter. Ingen turte å bli ordentlig fulle, for vi er da idretsmenn alle som en. Likevel var det endel som kjente bakrusen godt i kroppen lørdag morgen.
Klokken 11 var det tid for 1. gren. Orientering med innlagte rebuser på hver post. Utrolig morro. Alle gutta ga bånn gass som om det var livet som sto på spill. I enkelte situasjoner virker det som om ære går forran liv og lemmer.
Øvelse nr 2 var ca 50 meter svømming. Her fikk jeg bruk for mine eminente svømmekunnskaper, og slo nummer to med over 6 sekunder.
Så gikk det videre til eggeløp og sekkeløp, før lekene ble avsluttet med «Sommer Piff løpet». Dette løpet besto bla. av «Eple i balje», «trynet i mel», drikking av øl og slalom løp.
Etterpå var det bankett med premieutdeling. Etter å ha satt til livs et utsøkt måltid og store mengder rødvin, leste Magus opp reultatlista. Overaskelsen var ikke så rent liten da han leste opp mitt navn i forbindelse med 3. plassen! Ikke dårlig for en middles trent olding. Jeg ble dermed den heldige eier av 2 nye t-sjorter og ikke så rent lite ære og berømmelse.
Søndag var det tid for soling og bading før turen gikk tilbake til Tigerstaden.
Der ventet klesvask og rydding. Klokken 21 kom jeg på at jeg ikke hadde spist middag, så jeg tok turen ned til Deli de Luca for å skaffe noe for. Gårsdagen var siste søndag i skoleferien, og på en måte sommerens siste fridag. Dette var det tydelig mange som hadde fått med seg, for nedover gata og på de lokale sjenkestedene krydde det av mennesker. Flertallet var jenter som kanskje for siste gang på nesten et år viste bare skuldre, bare legger, bare mager og solbrente kløfter. Litt vemodig var det, men nå går det bare en vei. Det går mot kaldere tider og vinter.

Ha en seiersrik dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.