Dårlig start

Har hatt en elendig start på skoleåret. Heldigvis ligger ikke denne katastrofen på mine skuldre. For andre dag på rad har OT og meg og kommet oss opp kl. 07.30, vokset håret, og spasert de 5 minuttene det tar å komme frem til Ulrike Phils hus, klar for en skikkelig innsats. Skuffelsen har vært enorm da ingen forelesere har dukket opp, og vi må over på alternative planer. I går gikk vi opp til studentekspedisjonen i håp om å få hentet det etterlengtede lånet. Tidlig ute som vi var, trakk jeg kølapp nummer 001. 40 minutter senere åpnet skranken, og jeg ble møtt av den dårlige nyheten at lånet ikke var kommet. Også i dag var vi like tidlige, men fikk beskjed om å komme tilbake på torsdag. Til frokost hadde jeg 50 gram 4korn med vann, sukker og litt husholdningssaft jeg stjal fra OT. Ståa er ikke i toppsjiktet.

Blant alle nedturene er det selvfølgelig noen lyspunkt i hverdagen. Møtte på Andreas i går som lykkelig kom syklende på sin nye sykkel. 400,- kjappe på bruktbua var i følge denne store sogndølingen et røverkjøp. Med god isoporbeskyttelse på stang og styre som preget bokstavene «BMX» hadde han virkelig fått valuta for pengene. Herlig, herlig. Prikken over i-en var hvite dekk. Dette er (nesten) tro kopi av sykkelen jeg fikk av min far som droltunge.. Husker fortsatt mine første fall på vei til Snøde Barnehage. Støttehjul var aldri et tema.

Den store dansken vår inntok Hula med storm i går. Kort tid etter å ha skjelt meg ut for diverse hendelser ble han med meg på Kvarteret der det var infomøte om Bergen Student-TV. Begge fant møte interessant, og søkte på et par-tre «stillinger». Websjef, tekniker og kameramann. Gunnar har jo skrytt sitt student-TV-prosjekt opp i skyene, så vi må jo prøve å overgå. May the best man win!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.