WPG 1829

Dette er koden på jobbpakken jeg har sittet å planlagt i sommer. Nå er vi samlet på jobben og skal se om dette vi produserte i sommervarmen holder mål. Skal være her ute i 21 dager, vi skal kjøre ned, stoppe, gjøre en drøss med jobber, starte opp igjen og forhåpentligvis gjøre alt dette smertefritt etter de planene som ble lagt. Går også i år glipp av skole oppstarten ved BI, det refereres om høy partyfaktor og hygglige studenter. Men jeg kommer sterkt tilbake er planen. Har ikke vært de store stuntene i sommer, har dykket noe. Hadde med selvfanget krabbe på skalldyrparty her forleden. Det var en stor suksess. Fikk en stjerne i margen der tror jeg. Ellers fikk jeg med meg dette båt racet som var i Stavanger. Det overrasket meg at så mangen av disse store seilskutene var i klinket eller sveist stål. Hadde forespeilet meg en flåteinvasjon av treskuter, men den gang ei. Var noen netter i Kristiansad for en tid tilbake, der var det Kaptein Sabeltann, Sorte Dame og mye morro. Gikk en tur gjennom den nordiske villmark, der var det kun to jerver som var i bevegelse. Skimtet en krone elg som låg helt utslått av varmen. Den kunne like godt vært skutt. Det var ikke antydning til bevegelse i den skrotten. Gravde litt gull og hadde det fint der. Blir Skomakergaten til jul tenker jeg.

Ha en fin dag.
Vi nærmer oss vinter igjen

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.