Ukentlig oppdatering

Tenkte bare jeg skulle overlevere litt lavpanna hjerneføde til de av dere som føler at helgen ikke har gitt nok interlektuell stimmulans. Helgen min har hvertfall ikke gitt noen som helst overdose av det sistnevnte.
Etter et par kjappe telefoner fredag fant jeg ut at Carler’n var tørst som fy, og det passet meg mitt i smørøyet. Hooket opp med ham, Anja og Inger-Lise, og etter en råkjapp øl gikk turen til «Summit 21». Sky-Bar på SAS hotellet. Her møtte vi endaflere kjente, og mye tydet på en bra kveld. Vi la slagplanen for kveldens Bar til Bar runde, og etter etpar drinker og et par øl gikk turen videre til et sted jeg ikke engang kan navnet på. Her ble det enda noen øl og Tequila før vi fant ut at tiden var inne for å gå på Irsk pub. Kilkenny var selvfølgelig nedlagt, så vi fant veien til et sted som lå vegg i vegg med det nedlagte utestedet. Her ble det både mer øl og dansing før turen gikk til Student-kro på Blinderen. Her var det mange unge studenter og studiner. Carl og jeg syntes kanskje at de var litt i overkant unge, så vi fant ut at hvis noen spurte, så var vi henholdsvis 18 og 19 og tok X-fil.. Blinderen ligger utenfor den omstridte «Sjenke-ringen», så det ble en forholdsvis tidlig kveld.
Lørdag dro jeg ut på hytta, for tiden var inne for å ta opp båten. Jeg tok årest antagelig siste bad i sjøen, men det var ikke noen hva som helst slags svømmetur. Det ble kjappe 1200 meter. Deilig med litt trening for å få vekk den verste hang-overen. Da vi skulle ta opp båten, sa det snapp i ryggen, så lørdag kveld og hele søndag ble tilbrakt forran TV’en på sofaen.

Ha en smertefri dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.