Kick off my Sunday shoes

I går gikk jeg til anskaffelse av Nike sitt nye vidunderpar «Storm Pegasus». Til den nette sum av 1100kr. Med tanke på at jeg for tiden er i besittelse av en pengepung like flatsprengt som pungen til John Holms i sine glansdager. Er det nok et mysterium for de fleste av dere som har omgått meg i det siste. Hvordan jeg har fått råd til både nye sko og service på sykkelen, alt på en og samme dag. Vi snakker tross alt om kostnader over 1900kr. Jo, det skal jeg si dere. Gutter og jenter, folk og fe. Jeg har funnet en utømmelig pengesekk. Ved hjelp av fire enkle tastetrykk spyr den ut tusenlapper til meg. Alt dette uten at jeg i forveien har løftet en finger. Om det var en god investering vil tiden vise. Det som er sikkert er at jeg vil få brukt for Pegasusene på lørdag. For hvis helsen er «top notch», og været bra. Dvs. at det ikke er for mye regn, for da blir man våt og kald. Det bør heller ikke være for mye sol, for da blir man så varm og i værstefall solbrent. Da jeg skal prøve å gjennomføre Styrkeprøven Rett Vest . Kommer jeg meg helhjertet fra dette er planen å hocke opp med Marius, for så videre å ta turen innom Glen Danzig og HITS 2004. Tror faktisk fjellturen kan bli veldig interessant tur med tanke på at Anders har vært så grei å låne vekk sin splitter nye Suunto X6-HR. En klokke som visst nok skal være i stand til å ta de fleste tester, statistikker, you name it, om min egen ytelse og helsetilstand. Det eneste jeg mangler er en mp3-spiller. Hadde vært som «pigg i græde» om noen vil lånt bort mp3-spilleren sin til meg.

Verdt å vite: John Holmes regnes forøvrig som kongen innen pornobransjen. Han skal visst nok vært i besittelse av en 35cm, lang snabel. Med denne sies det at han skal ha penetrert hundrevis av kvinner, før han ironisk nok døde av aids. Historien om John Holmes er også blitt filmatisert. Filmen heter Wondeland. Hvor John Holmes spilles av Val Kilmer. Ble faktisk positivt overrasket over denne filmen. Helt klart en film å få med seg. Også ekstramaterialet på dvden kan være kjekt å få med seg. Her får du nemelig et glimt av den ellers så verdenskjente snabelen til John Holmes.

Dagens låt: Children Of Bodom – Downfall

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.