NOKAS ranet

Dette er en hendelse som sikkert de fleste leserne her har hørt om. Avisene frotser i stoff, de avbilder de mistenkte med sladd foran øynene. Dette er nok til at vi som ikke har vokst opp i samme sandkasse ikke vil dra kjennsel på vedkommende om vi traff de på gaten. De som derimot delte sandkasse vil jo selfølgelig kjenne forbryteren igjen. Det er i den forbindelsen artig å lese om en av de som nå er pågrepet. Det står mye om det i Aftenbladet. Det er litt historie og generelt svada. Jeg ville jo aldrig kjenne igjen denne beskrivelsen. Men de som var i samme sandkasse eller delte skiftnøkler med hav ville jo kjenne han igjen. Dette skjedde også. Vedkommende er en tidligere mekaniker her hos oss.
Det samme skjedde i forbindelse med dette taxidrapet i Rykkin som har vært debatert her inne. Det har vært snakke om Rykkinmafian og sløve kniver i en skuff. Det uttrykk som ikke er særlig passende her siden kniven hverken var sløv eller i en skuff.
Det som er greien her er at denne gang var det jeg som kjennet igjen beskrivelsen av den pågrepne.

Nyt friheten. :-)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.