En trist dag

Her sitter jeg i Stockholm med et hode fult av tanker og minner. Minnene jeg har fra de stundene jeg tilbrake sammen med Henning er gode og varme, fulle av smil og latter. Det har vært godt å kunne lese alle hilsnene som har tikket inn her. Det har vært en god trøst når man ikke har så mange å prate med om det som har skjedd. Jeg skulle så gjerne vært i begravelsen, men det lot seg ikke ordne. Jeg skulle så gjerne tatt en siste farvell med Henning. Håper han får en verdig avsluttning på et altfor kort liv. Håper mange av de som har skrevet kondolanser og hilsener her på Kaskjer møter i kirken og viser Henning og hans nærmeste at dere bryr dere. Jeg skulle så gjerne gjort det samme, for jeg bryr meg virkelig.

Anders: Send noen positive tanker for meg til Henning.

Savner deg Henning

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Fekk nettopp hørra om den tragiske ulykken som kosta deg livet Henning…Eg kjente deg aldri någe godt, men huske deg godt fra ungdomskole årene på Giske.. Det blonde håret og SMILET ditt:) Måtte du hvile i fred Henning.
    Tanker og Kondolasjoner går til familie og venner som har mistet en kjær sønn, bror, kjærest og venn! Hilsener fra Thu

Kommentarer er stengt.