Et nytt leketøy

Tirsdag var jeg på Casino i Stockholm og hvitvasket litt penger. Merkelig dette hvordan 325 ærlig opptjente svenske kroner fort kan bli til 850, bare ved å sette seg ned ved et bord å spille litt Black Jack..
Med pengene trygt i hende, var hadde jeg ingen betenkligheter med å surfe innom http://www.mini-rc.no og bestille meg en LXX YELLOW SUPRA. Dette er en fjernstyrt bil med de essensielle målene 6 * 3,5 cm og med en motor som leverer 3500 ommdreininger/min. Et ufattelig morsomt lite leketøy å burne rundt med på pulten på kontoret. Snart skal jeg nok kjøpe turbo-upgrade kit. Da får jeg en motor som leverer 4200 o/m og et batteri på hele 200 m.a. Det som nå sitter i bilen er på patetiske 120. Da blir det ikke lett å få gjort mye fornuftig her på jobben tenker jeg.
Men det får bli over helgen. I helgen skal jeg nemmlig en tur til Hovden for å besøke Pelle og Tonje, så det skal bli koselig. Det blir deilig å komme seg litt ut av byen en helg. Lenge siden nå.

Ha en leken dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. Endelig noen av dere som bryter isen……. Godt å få igang igjen den gode stemningen og den gode tonen her på kaskjer…….Tror det er riktig å begynne å se fremover..

Kommentarer er stengt.