Pakistan

I dag har jeg fått tre telefoner fra telefonnummer +92104336056. Alle samtalene har blitt brutt, så jeg har ikke fått noe fornuftig ut av personen i andre enden. Etter litt hjelp fra internett, har jeg funnet ut at 92 er prefikset til Pakistan! Kjenner jeg noen som er Pakistan nå? Fasiken så nysgjerrig jeg er.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

6 kommentarer

  1. Mysteriet er delvis løst. I dag ringte det pakistanske nummeret igjen. Endelig klarte jeg å høre en stemme i andre enden. Det var en liten søt pakistansk jente som snakket, ja, pakistansk. Det gjorde jeg også, prøvde hvertfall etter beste evne. Vi hadde et par minutters prat om noe jeg ikke forstod hva var. Særdeles interessant.

Kommentarer er stengt.