Fristelsenes Dal

I dag mottok jeg en liten oppdatering fra Temtation Valley. Sylvia kunne meddele at det ikke var så festlig å jobbe på ysteriet om dagen. Geitene var så kåte at det var svært problematisk å produsere ost. Heftige saker. Her er hva hun skrev:

Akkurat no er eg på ysteriet. Her er eg 3 dagar i veka. Me har 11 timars dag, men i dag ser det ut for at det vert endå lenger. Geitene er bukka-galne og hormonene deira påverkar mjelka, så mjelka heve store problemer med å tjukna seg til ost. Så denne veka når geitene er på luno, heve me store problemer med osten. Det er jaggu meg rart å tenka på alt i kroppane våre (eller i geitene sine) som verkar inn på forskjellige andre prosessar.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. Skubi: Jeg vet ikke helt hvor kiin jeg er på flytende geitost full av geitenes østrogen. Plutselig begynner man å utvikle jur!

  2. Fordeler? Med en sykt stor rognpose og 4 bittesmå utstikkere på som bare geitekillinger vil sutte på???

Kommentarer er stengt.