Øl og Whisky

I går hadde Tore (en kollega) bursdag, og dette måtte jo feires. Da passet det det fint at Stockholm Beer & Whisky Festival 2004 går av stabelen denne og neste helg. Vi dro ut til Nacka Strand, der festivalen skulle arrangeres. Inne i lokalet ble vi møtt av noen hundretalls Whisky og øl sorter. Det var ikke stappfult av mennesker, men akkurat passe mange så det var god stemning, men ikke trengsel. Vi fikk smakt på 5-6 forskjellige Whiskyer og noen spennende ølsorter. Jeg er kanskje ikke den største Whisykjenneren, men jeg må ærlig innrømme at Glen Fidish 30 år, til 50 kr cl, smakte himmelsk. Makan til godsker har jeg ikke vært borti i mitt liv som alkoholkonsument. Den hadde en smak som bare kan beskrives som, ja, himmelsk.
De hadde selvfølgelig trubadur/band som spilte live musikk der. Hvem andre enn min svenske trubadurmakker fra Hordatun var der? Jeg husker selvfølgelig ikke navnet hans, men han kjente øyeblikkelig igjen meg. Jeg fikk streng beskjed om å ringe Robert for å få nymmeret hans slik at jeg kunne ta kontakt mens jeg var her. Nå ser jeg fram til nye opptredner på diverse scener i Stockholm, og ikke bare på Hordatun i tiden fremover :-)

Ha en litt tung dag med nydelige tanker om fortid og framtid

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. Ahh, hva er det han heter da? Det er han kjärlekskaren, right? Han som synger lille petter edderkopp på så mange språk?

  2. Han heter Peter, og jeg fikk nummeret hans av Robert. Nå skal det bli livat i Stockholm :) Watch out Medel-Svenson. Ping is comming for your daughter.. :P

  3. Peter Nordberg er kongemann!!! Var sist sammen med han og bandet hans på Sildajazzen. Kjærleksorkesteret !!

Kommentarer er stengt.