Er du på do Ping?

Eivind Tengs med skibriller på toppen av et fjell

Et kjært barn fyller år i dag. Kjært barn har mange navn. Owe Holmåker, Ping, Pingmeister, La Bomba, Pingu og Onkel Spy er bare en liten prosentdel av hva denne kremkaren kan bli omtalt som. I dag blir Eivind som sagt et år eldre. Det skal ikke kimses av. Hvor gammel han blir er det ingen som vet. Sherlock Fred har i dag hatt en telefonrunde utenom det vanlige. Har vært i kontakt med slektninger, barndomsvenner, sykesøstre og gamle lærere. Ingen vet faktisk hvor gammel Pingsta blir. Skal vi anta noe ut i fra antall brysthår blir det en del, men skal vi gå etter sunn fornuft vil jeg tippe en plass i tyveårene. Tror alderen forblir et evig mysterium. Ønsker deg uansett en fortsatt strålende dag. Det er ikke vanskelig å se at du har vært en snill gutt (som alltid) i år også, da solen virkelig skinner her i regnets hovedstad. I kveld skal jeg ta en skål for deg Ping!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.