It’s me birthday

I dag fyller jeg altså år. Jeg har som vanlig vært usedvanlig snill. i år. Bare se på det nydelige været som har vært i dag. Takker for usedvanlig mange bursdagshilsner, ikke bare her på Kaskjer, men via alle mulige kommunikasjonsmåter.
For de som lurer på alderen, kan jeg bare si: Vet ikke, men Owe er et sted nellom 4 og 5, Ping er ca 7. Russern begynner å nærme seg 9, Tengs er vel 13 -14 men Eivind er sånn ca

Hah. nå kan dere lure :-)

Ha en fortsatt Ping dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.