11 August Eirik 4 oktober

…….volleylogo

jasså fant plass å bo på internatet i sand…. Bor samen med topp Volley norge folkå ….. Går på yrkesjøførlinjå i Sauda der eg holle på å ta sertfikat for semi å buss …..På internatet i Sand har de lovt oss internett internett siden 16 August og i dag e det 4 oktober å de har ennå ikkje fått det opp ……(irriteranes)Menne nå seie de med ska få det itte høstferien …..Ellers har ting bestått av drikking Beachvolleyball,innendørs volley , tur opp til Bergen ,Stavanger å sandnes ;begravelse ,Champions league å masse morsomme aktiviteter som har

blitt tatt opp på film som foreksempel surfing , volleyball …..
Har en morsomme historie fra Sand så e vert å få med seg …….
Vå på vei hjem fra skolen sto på ferjå ,alle e heilt vidle te å komma seg ut av båten står meg å någen Volleyballfolk i bakgrunnen ,har eg et batteri i håndå ,seie ein av de volleyballbeboerne eg ska hivan opp i loftå ,treffe eg ein mitt i håve så hørre med bare aooo aooo aooo med holt på knekka oss det va heilt sykt …….volleylogo

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

1 kommentar

  1. Godt å høre at du er i gang. Ønsker deg lykke til med semi- og bussertifikatet. Du fikser biffen Meluri.

Kommentarer er stengt.