C’est tres bien

Dermed var detmeste overstått. Bursdagsfeiringen er ferdig og årets høstfest på jobben er en saga blått. Begge deler gikk fint og helt uten nevneverdige flauser eller «høydare». Nå er det liksom ingenting å se frem mot i den nærmeste fremtiden. Om det så skulle være det, så overskygges det totalt av det som sitter i hodet mitt for tiden. Pelle sendte meg SMS på torsdag, og der sto det bare «Tiddelibom». Det ene ordet sa mer enn tusen oppbrukte fraser om metrvis med pudder og silkeføre. Nå vet jeg at sessongens første snø er underveis. Det er alt som teller. På søndag snek jeg meg til en liten smaksprøve på «Kong Vinter». Utkastet var fett som fy! Det hjalp hverfall ikke på å dempe sitringen i kroppen. Nå skal bare 4 på ski preppes, så kan snøen bare komme. Jeg er klar for vinteren. La den bli lang, kald, snørik og ikke minst full av øyeblikk som det er verdt å skrive hjem om.

Ha en sitrende god dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.