Idiotpåfunn

Er det noe livet mitt består av, så er det nettopp dette. I forrige uke startet jeg prosjekt: dreads. En god uke er gått, og nå sitter jeg her med et snes hårfloker i bakhodet. Prosjektet er estimert til toppen et par uker. Ønsk meg lykke til.

Neste idiotprosjekt er et sammarbeidsprosjekt mellom Magnus, Frank og meg. Vi er inne i en god treningsrytme, og det skal vi virkelig vise neste uke. Samtlige av Vektertorgets timer skal testes ut! Vektertorget er treningssenteret der vi henger ut. Blant timene kan jeg nevne:

  • H/L – Avansert aerobickoreografi mikset høy og lav intensitet
  • Step trening med høy intensitet og avansert koreografi
  • Svett – Avansert aerobictime, uten hopp. Middels intensitet
  • Disco – Dansetime inspirert av freestyle / danseaerobic. Litt hopp
  • Funk – Funk- hip hop koreografi, for de danseglade. Med hopp

Det var 5 av de 11 timene vi skal igjennom. Kjør hardt, kjør stil.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

Kommentarer er stengt.