Rundemanen Extreme

Har vært rundt i fjellene i dag. Da jeg nådde Rundemanen ble jeg møtt av skiltet «Fare for isnedfall». I redsel for å bli spiddet av frossent H2O, satte jeg kjapt kursen ned mot lunefulle Bergen. Målet var Munkebotsdalen, men i dag må jeg nok ta meg til takke med en «Mission: Failed».

Tre bunnsolide karer sitter akkurat nå i en sort golf på vei til Ulvehula. Hein el Svimos, Henning «1-2-3-4-5-6-7-8-9-nagen» Lura og £ukasz Piotr skal avlegge oss et helgebesøk. Alle i Hula gruer seg utenom Kalle og meg. Historiene om Luramafiaen har nådd Lillehamringene. Overhørte en samtale med AK og en venninne i dag; litt senere i dag kommer det en gjeng nakne gutter. I mine øyne er dette et prakteksempel på humor.

I morgen er planen å avlegge Markskilsfossen et besøk. Det vil være mulig for andre å bli med. Da tenker jeg på gutta på Kontoret, beboerne i Hula og ellers andre Superduper-Mariuser. Beklager den korte varselen.

God helg folkens!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. Er det mulig å ta en tur til Markskilsfossen i desember når jeg kommer på besøk? Eller setter vinteren en stopper for det?

  2. Håbe, vannklosett, kjykken + øvrig innredning holt te øve helgå… Det ska ver skummelt å få Luramafiaen på besøg, desto skummlare å få de hjem igjen.
    Den svere svarte golfen, har gått og gjemmt seg, då odøren av alt det skummla som hadde vært i sedene blei før møje for an, tør rett og slett ikkje visa seg før Ajaksen har vært på beøg ein gang på nyåret. det kan jo ta ti dette. Eg tror nok turen te fossen, gjorde inntrykk og vil altid gjør det.
    Takk for at dokker tok vel vare på de tri.
    tantANN

  3. Alt holdt. Mafiaen var eksemplariske. Kun et par håndduker som gikk til spille. Ekskrementer er vel et nøkkelord.

Kommentarer er stengt.