Høy hals og kalde netter

Det er artig å notere seg små ting her i hverdagen. Her om dagen fikk vi noen små lette fine og meget brukervennlige lommelykter inn på lageret. Alle som siger rundt her ute har et eller annet til å lyse med fra før, men nå var de som igler på en blodsprengt legg. Alle skulle ha dette nye fine redskapet. De gammel lyktene havnet sikkert over bord. Dette er en ting jeg har opplev tidligere også, da var det noen nye sko som var kommt. Det tok ikke mangen dager før det var rommslig i hyllene på lagert. Kostnadskulturen ligner ingenting.
Var forresten på film sammen med mangen ski entusiaser sist onsdag. Det er godt det nærmer seg. Har annskaffet meg et nytt verktøy til vinteren. En isøks.
Gleder meg til å økse den kaldblodig inn i den hvitkledde fjellveggen gjenntatte ganger.
Har i lenger tid prøvd å få internettet som er i leiligheten min til å bli trådløst. Har bare delvis lykkest her, men jeg gir meg ikke. To av tre enheter funker trådløst, noe som er alltfor dårlig. Tror jeg må kontakte ekstern ekspertise. Har en nabo som er relativt oppegående på elektronisk utstyr.

Ha en fornøyelig dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.