En gla’ historie

Dagen i går begynte litt dårlig. Jeg hadde bare en liten snus igjen i snusboksen min. Snusen var appogtil litt tørr. Men men, den satt jo godt. Da jeg kom på jobb, måtte jeg kjøpe ny snus i kantina. Ja, de selger selvfølgelig snus der. Vi snakker tross alt om en svensk kantine. Kantinedama var litt usikker på om de hadde General, men så kom hun på at, jo, de hadde jo akkurat fått in en ny ladning. Hun måtte faktisk åpne pappesken fra Gothiatek, ta ut en sylinder og ta ut den første boksen fra sylinderen. Gjett om den var fersk!!!!!! Nydelig er et passe beskrivende ord tror jeg.
Utpå kvellen fikk jeg min positive overraskelse nummer to. Vi har i en stund nå pratet om en flott jente som bor mye på hotellet. Hun har langt rødfarget hår og en kroppsfassong som tilhører sjeldenhetene. Mens vi satt og så på sveriges VM kvallik kom hun inn i matsalen der vi satt. Jeg tok henne nøye i øyesyn og bekreftet for meg selv at hun fremdeles var like fin. I samme øyeblikk som jeg sitter og kommenterer henne overfor mine kollegaer, kommer faktisk en tilnærmet dobbeltgjenger inn. Jeg har syntes at det er litt rart at hun avogtil har litt fall i håret mens andre dager har hun helt rett hår. Nå fikk jeg altså bekreftet det. Det bor altså to nydelige jenter med langt rødt hår og guddommelig kropp på hotellet. Nå gjenstår det bare å tørre å ta kontakt med dem og etterpå klare å huske hvem som er hvem.

Ha en skikkelig gla’ dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

6 kommentarer

  1. De kjenner ikke hverandre, altså ikke tvillinger. Det er jo fristende å prøve seg på begge, men jeg har altfor dårlig erfaring med å spille på 2 hester samtidig. Det ender oftest opp i at ingen av de vinner. Enten fordi jeg ikke satser nok på en av dem, eller at begge blir diska for urent trav

Kommentarer er stengt.