Galskapens hinne

Det som engang var, er ikke lenger .. Jeg vet ikke hvordan det skjedde, hva som skjedde, eller hvorfor det skjedde, men det skjedde! Og det skjer! «Ka skjer?» Jo, gutter og jenter, outsideren har penetrert galskapens hinne, og befinner seg nå på innsiden.

«Hva er galskapens hinne?» Galskapens hinne er den syltynne, nesten usynlige hinnen som skiller meg fra alle dere andre. Hinnen som tidligere har gitt meg fritt spillerom til å disse kaskjer og samtlige kaskjer-medlemmer. Men den hinnen er som tidligere nevnt alså brutt. Jeg har tatt et skritt i en ny retning. Jeg kan ikke lenger disse Zahl for alle de tarvelige fremmedordene han bruker, eller Anders, for hans nevrotiske besettelse av hele tiden å måtte være den med flest innlegg. Ei heller kan jeg lenger disse svenskene for alt tøvet om hvor mye billigere og bedre alt er i Sverige.

Det er kort sagt med tunge skritt, dog et lettet hjerte jeg nå har valgt og penetrere denne hinnen. Galskapens hinne. Men det er spennende. Jeg ser med jubel og begeistring på mitt nye møte med kaskjer-gjengen, og håper jeg fortsatt kan finne måter å provosere på, uten å måtte gå til angrep på medlemmer av kaskjer. Solidaritet er et begrep jeg verdsetter, og konstruktiv kritikk må ikke forveksles med hovmod eller hat.

«One should always play fairly when one has the winning cards.» – Oscar Wilde

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.