Service From Heaven!

Min kjære sjelevenn, iPod, ble syk sist uke og måtte ta en tur Til St Apple Medical Center in Amesterdam, og her snakker vi service! Apple kom og hentet min kjære venn på døra og alt jeg gjorde var å krussedulle litt på lappen. Etter 6 dager ringer Apple og lurer på hvor jeg er i verden. Jeg forteller dem at jeg er på jobb, noe som ikke var noe problem. Da jeg mottar pakken min på jobb, og åpner esken viser det seg at jeg har fått en splitter ny venn!, helt «Free of Charge». Det er hva jeg kaller SERVICE!! Nå som ipoden er back on track blir dagens sang(er): Natasha Bedingfield med These Words and Thomas Dybdahl med One Day You’ll Dance For Me New York City

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.