En liten påminnelse

Livet er herlig dere! Livet er faktisk så herlig at noen ganger glemmer jeg ut hvor dum jeg faktisk er. Jeg har vel tidligere fortalt historier der jeg har driti litt på draget, eller vært litt Marius som man nå har begynt å kalle det. Som den gangen jeg bremset ned for en fotoboks (i det jeg kom syklende veldig fort i en nedoverbakke), eller om den dagen det gikk opp for meg hvordan stiftemaksinen faktisk fungerte (at stiftene f.eks ikke bøyer seg innover når Steve-O stifter seg selv i ræva=) I går gikk jeg på en ny liten smell, ikke like fjern som den med fotoboksen, men fortsatt ganske Marius. Jeg kom ut fra BI, låste opp sykkelen og begynte å sykle hjemover. Så kom jeg på at jeg hadde glemt noe, så jeg syklet tilbake. Siden jeg bare skulle rett inn og ut lot jeg være og låse sykkelen. Da jeg kom ut igjen tok jeg av vane fram nøkkelen til låsen, og siden sykkelen ikke var låst så låste jeg den like så godt, satte meg oppå og begynte å sykle. Merkelig nok kom jeg ikke særlig langt ..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

6 kommentarer

Kommentarer er stengt.