En liten anektote

I går var jeg inne i Stan som de sier her i østblokken. Jeg gikk innom en snowboardsjappe, og spurte høfflig om de hadde noen skifilmer, for jeg var litt sugen på en ny porrfilm. Den hippe kule Stockholmsgutten svarer med en litt hånlig tone: «Om du hadde tittat lite rundt dej, så kaskje du hadde öpptekt at der här är en snowboards butik, och inte en skidbutik. Kolla på Stadium du.» Åhhhh, for en tulling. Stadium er en slags Gsport utgave av en sportsbutikk. Hvorfor skal liksom snowboarderene være så jævla kule å rakke ned på de av oss som velger ski istedenfor snowboard som verktøy. Målet og råvarene er for f… meg det samme. Jeg skal vedde det gamle hjemmelagde snowboardet mitt på at yplingen alldri har satt sine føtter i et alpinanlegg engang. Hvorfor går det ikke an å være litt serviceminded og hyggelig..
I kveld er det Baltic Herring Festival In Oslo hos Carler’n, så da skal jeg nok få utløp for sinnet og fustrasjonen min. Om jeg ikke får utløp for det, så skal det ihvertfall druknes i store mengder blankt brennemannsvin.

Ha en blærete fin dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. En av de beste måtene å få sinne ut av kroppen er å iføre seg kondomdrakt, beksøm sko og en «gutta på skauen» sekk full av skifilmer. Labbe inn i butikken å lodde stemningen for en bytte deal.

  2. Jeg er veldig opptatt av W’er for tiden. Synes godt det kunne vært Brænnwin heller (med engelsk w that is).

Kommentarer er stengt.