Ny strategi

Noen vil kanskje huske mitt møte med de 2 nydelige jentene med langt rødt hår. Jeg har ikke sett noen av dem på en stund. Det er noe i det gamle ordaket «Alle fine damer har ei stygg veninne» Da jeg møtte henne (den stygge veninna til hun med litt fall i håret) i går, la jeg en ny strategi. Jeg pratet litt med henne, og fikk slått fast at i morgen er det ølsmaking. Nå har jeg en liten fot innenfor, og kan prate masse med hele veninnegjengen. Nå gjenstår det å få kontakt med hun uten fall i håret, som jeg forøvrig heller ikke har sett på en stund. Gleder meg til i morgen..

Ha en ambisjonsrik dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.