Den (h)årlige klippen

Så forferdelig langt hår du har da, unge mann.
Du burde ha klippet deg for lenge siden.
– Jeg har klippet meg for lenge siden.

Jeg føler kanskjer jeg har tatt en Marius .. igjen! Vinteren har vel mer eller mindre beæret Bergen med sitt iskalde nærvær i en mindre periode nå, og jeg tror ikke den er i ferd med å forlate oss. Så hvor er sommeren? Seriøst .. hvor er sommeren??? Det er lite som tyder på at den er rett rundt hjørnet, og jeg klarer ikke å vente lenger, så jeg tar like så greit sommeklippen nå med det samme. Og fytti fasikken så kaldt det er ..

Hår vokser i sykluser har jeg hørt, og hårsekkene kan være aktive eller passive. Vel, mine er definitivt ikke mye passive, så håret vokser fort nok ut igjen. Jeg tenkte derfor og legge ut et nytt bilde hver Tirsdag i minst en måned fremover for å bevise dette. Prosjektet er ikke særlig originalt, eller snålt .. men litt morsomt er det da, for ugresset på hodeskallen min vokser seriøst hårreisende < -jeg måtte jo> fort !!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

5 kommentarer

  1. Du er ikke alene. Håkkylåkkene måtte vike for sommerklippen for knappe 2 uker siden. Synes allerede jeg begynner å bli lang på håret

  2. Marius da! Hva er dette for noe tull? Jeg trodde vi skulle være en gjeng langhåra plommetjuver i jula? Jeg skal iallefall holde min manke lang og ustellt. Har nylig eksperimentert med bakoversveis. Supert prosjekt! :)

Kommentarer er stengt.