Smått og godt

Min kjære venninnne, frøken Lyng, mener at Joker-reklamen som surrer på norske fjernsynstasjoner nå er manipulert. Reklamen handler om en gladkristen herremann som spaserer syngende fornøyd gatelangs etter en handletur på kolonialbuttiken Joker. Han holder ikke i bæreposene, men klarer å bære dem uten problemer. I følge henne er det nå en liten Duracell-kanin i oppgangen på huset til denne overlykkelige karen som ikke var der i starten. Snakker vi kanskje om en directors cut av Joker-reklamen?

Når det gjelder reklamer er det virkelig fornøyelig å titte på Classe Ekman i reklamesnuttene om å sette grenser. Hysterisk morsomme reklamer med et godt budskap. «Å hej hvor dom kan supa!»

Vintersesongen nærmer seg. Til helgen jeg spise gul snø, og drar derfor til fjells. På fredag vender Spiegel og meg, samt et par karer som liker daim, snutene mot høyereliggende strøk. Disser Bergen hardt om dagen. En alkoholfri helg i friske naturlige omgivelser er virkelig noe jeg trenger akkurat nå.

I kveld er det skifilmvisning på Agora kl. 21. Andreas Amble inviterer til Poor Boyz’ jubileumsfilm «X=Ten» og «High Five» fra Level 1 Productions. Cover er usle 50 kjappe for oss studenter og studentinner. Oppfordrer alle til å komme! Andreas har lagt ut mye smackaroos for å få dette til, og kommer ikke noe tilbake, får han ikke nok penger til å reise til Aspen neste uke. Ta med deg et par lapper og møt opp. Det blir giveaways!

Sånn tatt litt ut av sammenheng, så stikker jeg på skolen nå. Ha en forduftende torsdag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

  1. GRALLA med dagen Carlina!! Du e gojentå:-) Håbe eg får sett deg før me reise hjem på søndag.

  2. Takk adle samen!glede meg bare t aa komma hjem naa, landet 10 november, saa den helgen skal bli bra! Tusen takk for telefon og sang anders, kjempe kjekt av deg! Knut: eg e i New Zealand!

  3. Knut: neste halvaar da det er vinter hjemme, eller sommer hjemme. viss det er snakk om sommer hjemme saa er det da snoe her, saa da er det bra aa billi med heliskiing, masse bra hiking turer til fjell etc….men hoppe i strikk me brett paa er et must. har ikke gjort det enda men skal til neste sesong. Viss du kommer om sommeren her saa maa dere bruke mest tid paa soer oyen. det er utrolig vakkert her me smaa skjulte paradis over alt. og white water rafting, shotover jet som er rask baat i smaa elver som suser slik at du nesten er borti «kliffene», og selvfoelgelig hoppe i strikk (strikk hopping originerte fra new zealand i 70 tallet). viss du vil vite mer saa kan du faa emailen min av anders aa jeg kan finne noe linker aa slikt for deg. Aa aller beste billigste by er student byen Dunedin hvor jeg bor!!! :)

  4. Carlina: Takk for mye bra informasjon. Vet ikke helt når vi har tenkt å ta turen til New Zealand egentlig, men det blir imellom februar-juni en gang neste år. Kanskje etter skoleslutt i juni? Er i Brisbane nå – bare fem dager til sommerferie – gleder meg! :)

  5. Knut: ja eg har siste examen paa loerdag saa det blir bra aa ha sommer ferie i vinteren hjemm! gleder meg til aa komme hjem. NZ er sikkert besti januar /februar paa someertiden, men snoe sesongen begynner 21 juni!saa da er alle ferdi me examen ogsaa!

Kommentarer er stengt.