Vi fant, vi fant!

Optimisten Anders vant! Aldri før har jeg blitt møtt med så mye skeptis til dagens idiotprosjekt. Etter intens fnising natten gjennom stod fire glade gutter opp rett etter soloppgang. Gleden av å ta på seg superundertøy er alltid like stor. Det var ikke mye snø å se ut fra Posthusets mange vinduer. En ivrig Jens Vegard Holmberg sto plutselig på døren med skiene parate. Vi satte kursen østover, plukket opp en Dan, og fortsatte mot telemarken. Etter få mil og få hundre høydemeter begynte smilebåndene så vidt å stramme seg. Parkerte rett etter Haukelitunellen, var litt gangsta på parkeringsplassen, og strammet til bootsa. Dangerous Dan Propan hadde selvfølgelig glemt alt som var å glemme, og måtte returnere til Temptation Valley sammen med Spiegel.

Anders, Frank, Gram og Ståle med Haukelifjell i bakgrunnen

990 m.o.h. begynte vi å traske i 15 cm pakket snø. Smilene ble bredere og latteren ble høyere. Det var virkelig snø vi gikk på. Ekte varer. God såle og tørr overflate. Nydelig. Gode 3 timer svettere stod vi på toppen av Stavsnuten, 1661 m.o.h.. Ubeskrivelig vakkert. Strap-on-time! 40-50 cm! Etter to puddersvinger siktet jeg meg rett mot en naturlig kicker og sticket nesten en bs rodeo. Det var en orgasmisk start på sesongen. Føler at jeg har litt lov å skryte i dag. Samtlige hadde vidunderlige høydemeter på nydelig underlag. Det ble litt klippehopping, det ble faceshots, og alle konkluderte med en alle tiders dag.

Turen gikk videre til Haukeliseter der de lykkelige småguttene nøt en kald fatøl og diskuterte Fridjof Nansen oppdagelser. Sesongens første after-ski. Neste stopp var jo obligatoriske Hordatun Hotel, after-ski #2. Ny øl. Guttene spanderte til og med på seg en pizza mens Bjørn Eidsvåg prydet stereoanlegget.

Sitter nå og ler, ler, ler og ler av alle skeptikerene som har ristet på hodet de siste dagene. Tapere.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. Jeg missunner dere mest for after-skien på hordatun.
    Selv har jeg alene-nachspiel og hører på Nirvana og ikke Aidsvåg, men følesen blir vel noenlunde den samme.

  2. fy faen i helvette, jeg er misunnelig.. gir etter for all min skepsis. jeg er SÅ FORBANNA fot at jeg missa sesongens første afterski.. DET irriterer meg.. lykke til på søndag!

  3. Er dere gay eller? Når ble det digg å ta på seg tettsittende plagg i acryl og andre kunstfibre som lukter gammel svette selv om de er nyvasket. Heller et nødvendig onde spør seg meg=) P.S er ikke noe misunnelig!

  4. DAMN HOES!! Eg va så beinklar for den turen!! Konne dåkke ikkje bare sagt at alt va rævva!! Lucky bitches!! D e hardt å veda at det ikkje va eg som fekk ta me ullundertøyet mitt på årets første skitur!!

    Men nårr d e sagt så må dokk komma me marr updates!! Korr lang slope blei d nerøve? sto dåkk noge marr i løpet av helgå ? ka ti komme dåkk heim ?

Kommentarer er stengt.