Langhelg

Jaa9 og OnklPDet er litt tidlig å begynne å tenke på helgen allerede, men nå har det seg slik at det skjer skrekkelig mye artig nå til helgen. Det kommer storinnrykk fra det ganske land. Zahli, Smelli, Bambi, Tommy, Morfi, Ivar, Skubi og Viggo er noen av de som har tenkt å avlegge vestlandets hovedstad et besøk. Håper ingen ble glemt. Festlighetene starter på torsdag, da vi har noe bursdagsgreier å feire samt Jaa9 & OnklP-konsert på NHH. Billetter kan kjøpes på Apollon og koster 100,- små. Skrik ut dersom jeg skal kjøpe for noen. Petter kan kanskje stille med førspill (han bor der oppe), men vi blir kanskje litt for mange? Fredag er det bråk igjen, da alle besøkende kommer.

Kong VinterPå lørdag er det vinter-kick-off på Logehaven. Der vises bla. tidenes hyggeligste skifilm, Kong Vinter. Ryktene vil ha det til at man her får se en ekkel kar i midten av tyveårene, som i noen kretser blir omtalt som «Trashie». Vi gleder oss. Oppfordrer alle til å møte her. Trolig førspill på Kontoret.

Er det lov å si at jeg grugleder meg til helgen?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. aNDERS: Ja, si det! er ihverfall ganske sikker på at jeg kommer, men mye dritt å lite penger omdagen=) torsdag eller fredag…

  2. Har en følelse av at alle som skal til bergen er ganske konk omdagen! hehe…kan bli morsomt !!

Kommentarer er stengt.