Når jeg blir stor ..

På lørdag var det vorspiel hos Cecilie i klassen og jeg ble mildt sagt snytings. Jeg tok turen nedom McDonald for å ta ut noe cash, og ble møtt av en like snytings tullball som forsøkte å snike i køen. Da jeg sendte ham bakover i køen, ble han surmulig fornærmet og begynte å harselere med dialekten min, samt hodeplagget mitt. Jeg var trøtt og orket ikke å krangle, så jeg overså ham totalt. Plutselig fikk jeg en albue eller noe rett i bakhodet, og reagerte automatisk med og slenge armen bakover i en brå vending og sendte vedkommende rett i bakken. I det jeg var i ferd med å løfte ham opp for å sende ham rett inn i en drømmeverden av dimensjoner, ble jeg heldigvis stoppet og kastet ut av Security-mannen. Dette kunne gått riktig galt, og nå sitter jeg liksom litt igjen med en merkelig, men god følelse av at jeg aldri kommer til å bli voksen ..

Er forresten en uke siden jeg skrelte hodeskallen, og ugresset er på god vei ut igjen=)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.