Bedre og mettere

Har i lenger tid fulgt en diskusjon som ha gått i media anngående spising og fedme. Med mine empiriske studier har jeg ligget i forkant av det disse doktorene nå kommer opp med. Det er lenge siden jeg flagget denne muligheten; viss en spiser veldig fort vil en kunne spise mye mer. Inntakets mengde på kort sikt er ikke linært med metthetsfølelsen. Det er også fullt mulig å sitte som paralysert foran tv og putte i seg større megder for enn en vanligvis vil klare. Dette fordi men er tilnærmet hjernedød når en sitter der og kikker. Men det er nok flere enn meg som har erfart det tenker jeg.

Her om dagen var vi på revyen » Full pakke». Her var de lokale kjendisene Kristine Svensen, Sigrun Fine meg Eriksen, Pål Hjelm, Pål Magor Kvammen samt en hel del streng, slag og blåseinstrument førere. Fremføringen skjedde på Stavangeren og det var fullt hus og stormende jubel. To artige timer med relativt lokal humor.

Peder og jeg spiller xbox, vi har holdt på med en etappe for å kalle den det i seks, snart syv måneder. Fra der vi starter til der vi taper tar det i underkant av fem min. Etter så lang tid som vi har brukt er der ikke mye som kommer som en o verraskelse på oss. Men i går hadde vi et gjennombrudd. Etter noen øl og 71`nord ble det forsøkt nok en gang. Denne gangen klarte vi å komme gjennom denne etappen. Da kom rulleteksten og spillet var slutt.

Sofaen har satt seg til rette i stuen. Det ligner et hjem.

Ha en fordøyelsesrik dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.