TV2 søker særinger

TV2Denne beskjeden fra TV2 ramlet inn i e-postkassen min i dag:

Jeg jobber for TV 2, og vi er i gang med å planlegge en programserie hvor vi skal møte spesielle mennesker rundt i Norge. Vi har få begrensninger når det gjelder saker og personer som kan passe i programmet, men det bør være personer/saker som ikke har blitt presentert på fjernsyn tidligere.

Vi leter altså etter unike personligheter som driver med en sær/ekstrem og/eller morsom aktivitet. Det kan også være foreninger eller grupper som dyrker en svært uvanlig interesse/hobby. Jo mer sært jo mer interessant for oss.

Men for å få tak i alle de gode sakene og personene er vi avhengig av tips! Om du eller noen av dine kollegaer/venner kjenner til personer i nærområdet som burde få oppmerksomhet på fjernsyn, er vi svært takknemlige om du tipser oss om dette.

Her har vi altså en unik mulighet til litt herlig PR. Vi er jo en gjeng særinger, så noe bør vi jo klare å pønske ut! Hva står forresten PR for?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Mener noen at «kaskjer-gjengen» er sær nok til at vi burde stille opp på dette programmet? I såfall burde de kanskje møtt opp i Bergen i helga?

  2. Som student innen masse-kommunikasjon (kommunikasjon ut til folket) er det klart at jeg vet hva PR står for. Public Relations.

Kommentarer er stengt.