Trouble?shoot!Her?!?!

Dårlig Tittel, kommer til å angre på den i morgen tidlig .. Men jeg fikk nå omsider, etter et par hundre telefonsamtaler, levert inn min HP Pavilion ZE5430 til reperasjon her i Bergen. Problemet var at den drev og skrudde seg selv av akkurat som det passet den, noe som ikke passet meg særlig bra, dessuten bråkte den noe forferdelig. Hadde et snavla ork med HP for å få levert inn maskinen, og til slutt la jeg hele sulamitten litt på vent, da plutselig telefonen ringte en vakker dag, og en stemme sa noe slikt som; «Hei! Jeg skulle hente en laptop, befinner meg nå ved akvariet, hvor skjører jeg?» WTF??? Jeg hadde fått svidd ut noe av pornoen liksom, men langt ifra ALT!! Dessuten hadde jeg noen skoleoppgaver og diverse liggende, som jeg ikke hadde rukket å ta backup av. Lite å gjøre med det nå. Maskinen var borte for meg. Men i dag fikk jeg den alså igjen. Jeg tror ikke de fant ut hva som egentlig var feil, for når jeg fikk den tilbake fulgte det med en liten liste over hva som var byttet ut: Hovedkort, HD og Batteri, samt all unødvendig software som fulgte med maskinen var innstallert på ny. Partisjonene mine var borte og maskinen bråker fortsatt som et forbanna uvær. Føler meg lurt =(

Tror forresten jeg kommer til å feire nyttår her i Bergen. Mye jobbing rundt jul. Har jeg nevt at jeg er dritlei IKEA?? Skal ta et lite innlegg om det en annen gang. Håret vokser og vokser, og om en uke er det gått en måned og da skal det klippes Travis Bickle – style !!! DET blir harry det – gleder meg =)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

4 kommentarer

  1. Borrelåsen er borte, men det er verre ting i vente (Taxi driver)! Var en slakk helg, småsyk og dårlig:(

  2. Mohawk og skarpe våpen i Nygårdsparken? Si ifra hvis du trenger en fandenivoldsk våpenbror! Skal se Taxidriver inatt.

Kommentarer er stengt.