El ritmo de fatal

Sånn, dermed var jeg back in bizz. I går tok nemlig Andreas og jeg en tur inn til «stan», og dumpet inn på Drop-in Salsa kurs. Jeg har ikke fått vrikket hoftene siden jeg danset i måneskinnet på stranden i Tulum, Mexico i januar. Vi fant ut at det var lurt å ta et nybegynnerkurs på 2 timer for å sjekke om hofteknekken fremdeles satt. Etter å ha myket litt opp i rustne ledd, satt de sensuelle hotebevegelsene, som har fått mang en ungjente til å kjenne hormonene gallopere vilt. Fra nå av blir det dans hver onsdag, og neste uke blir det drop-inn kurs for viderekommende. Nå ser jeg de kalde vintermånedene lyst imøte. Det eneste som mangler nå, er en flybillet til det karibiskehav, men hvem vet? Kanskje faller den brikken på plass også.
Det som står i veien for en tur til varmere strøk, er at det er så mye annet jeg har lyst på også. Problemet ligger i å få både finansene og ferien til å strekke til. Jeg sikler nemlig på både ny bil og en tur til Alpene. Det er noe ved La Grave som sliter i meg og som sier «Du må tilbake». Jeg kan også høre Kermit fortelle om hvor morro det hadde vært med en lillebror eller lillesøster. Ja ja, vi får se hva banken kan bida med..

Ha en legselsfull dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. Jeg sikler fært på en Golf, men den er skrekkelig dyr. Jeg må nok kvitte meg med Kermit før jeg skaffer ny bil, ellers vil aldri i verden finansene strekke til.

Kommentarer er stengt.