Finest Norwegian brew

Jeg ble tatt på av en mann, det gikk en sånn sitrende god følelse gjennom kroppen. Jeg likte det. Den gode varme følselsen kom tilbake. Tør jeg å gjøre det igjen?
Dette kunne vært starten på et homoerotisk eventyr, men desverre folkens.
Vi har en healer her, med det man kaller varme hender. Han «holdt» rundt det ene kneet mitt og det ble varmt. En underlig ting å bli, når noen ikke er borti huden. Men det var nå engange slik. Energien strømmer lett i kroppen min, ifølge den lærde. Jeg var mottaklig for alternativ medisin.
Noe jeg i utgangspunktet er skeptisk til. Får jeg det ikke på recept, kan det ikke ha noen virkning har jeg ofte tenkt. Noe jeg fortsatt hevder. Men det er alltid artig å teste upløyd mark.
Har sittet å sett på noen bølger i dag. Tror det de er ca ti meter høye og det er 200 meter mellom settene. Dette burde være en utfordring for vår alles surfe venn Engstrøm.
Helgen nærmer seg og det er Munkholm på bordet. En resultat av utolmodige munker.

Ha en fin dag i alternativ medisinsk lys.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.