Drømmen om IKEA

«Jeg ser meg rundt! Alle morgenfuglene er på plass. Tine er her, Renate er her, Maya er her osv. Jeg kikker opp på klokken, den er ikke mer enn 09.00. Jeg skjønner ingenting. Hvorfor er jeg på jobb allerde nå, når jeg ikke begynner før kl. 13.00?!? Jeg kjenner duften av julemat; juleribbe, julepølse, julekaker, jul overalt. Jeg føler skyggen min forfølger meg. Jeg hører mine egne skritt i det jeg går utover mot kantinen. Jeg føler håret mitt nedover langs skinnet. Huh?? Jeg har da ikke så langt hår jeg vel for pokker! Dette må være en drøm. Hallo!! Våkn opp din tullball!! Ingenting skjer. Jeg funderer intenst; er det en drøm eller er jeg virkelig på IKEA?»

Definitivt og uten tvil den seriøst mest virkelige drømmen jeg noen gang har hatt. Jeg kjente lukten av ribbe og pinnekjøtt. Hvorfor måtte jeg drømme om IKEA?? Hvorfor kunne jeg ikke f.eks ha drømt at jeg var med i den nye musikkvideoen til Eric Prydz?? Det er urettferdig..

Vil forresten benytte anledningen til å komme med en ørliten request angående til dels lange innlegg. Et lite bilde synes jeg pleier å være sånn passe koselig midt oppi all fontingen. (Mener med dette selvfølgelig ikke å henge ut noen:)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

5 kommentarer

  1. Hvis du leste innlegget mitt så hadde du fått med deg en unnskyldning på akkurat det temaet. Kan også nevnes at jeg har opplevd nøyaktig det samme som deg. I perioder der jeg har jobbet mye, og vært stresset, har jeg dratt arbeidslivet inn i drømmeverden. Helt forferdelig, da det føles som du arbeider 24-7. Tror kanskje det da er på tide å finne seg en annen jobb.

  2. Anders: Var det Unitron eller Shell som dukket opp i drømmene dine? Smilende pølser og gale folk på spilleautomater… Sweet:) Kom på en episode der en person med en sølvgrå Fiesta kræsjet i en av de automatene med vilje. Det var tider det!

  3. Anders: Gla i deg!! Kan utenom tvetydig kverulering nevne at jeg for øyeblikket faktisk er på jakt etter ny jobb, dog fortsatt på IKEA. Håper det skal dukke opp en ledig stilling på lageret snart =)

Kommentarer er stengt.