Snog

En snog er i mine øyne en liten sniker som lusker rundt. I andres øyne kan snog være det vi så populært kaller for snø. Den lille snøen som falt i her i Bergen i går er forsvunnet, men det gjør ikke så mye så lenge den ligger i fjellet. Rogalands Avis kan i dag fortelle at det er på tide å finne frem skiene. Oddvar planlegger visstnok å åpne i Røldal til helgen dersom han får seg et lite dump til. Slike nyheter er fornøyelige å våkne til. Uansett om han åpner eller ikke blir nok ikke jeg å finne i dalen til helgen, planen er nemlig å dra til Sogndal. Forandring fryder. Foreløpig er ingenting bankers. Dersom noen kunne tenke seg å bli med, må dere gi lyd.

I går hadde jeg eksamen i medievitenskap. Det gikk faktisk bedre enn forventet, men er svært usikker på resultatet som jeg får innen 3 uker. Skrev om «The Simpsons», om medienes identitetsdannelse og globalisering.

For å feire at én av tre eksamener er unnagjort tok Best og meg oss den friheten i å titte på en film. «Folk Flest Bor i Kina» var i grunnen et interessant lite verk. Fungerte både som ren underholdning og som politisk satire. Noe spesielt at den er bygget opp av 9 kortfilmer med forskjellige regissører. 7 stjerner fra meg, da av 10 mulige.

Kjedelig uten bilder?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

6 kommentarer

  1. Høyres ut som ein go plan. Det er komt ein del der i det siste. like før dei opna skitrekka i området. Skal du opp og traske i fjella då?

Kommentarer er stengt.