Badehud

StupingDet er ikke så ofte jeg får den lenger. I dag kom den. På tide. Badehuden. De rynkete fingrene og tærne kom frem i dagslys. Har i dag vært sammen med den minste Zahlen på Sentralbadet. Planen var å øve inn nye rotasjoner i forskjellige himmelretninger. Planen ble fullført, men resultatene kunne helt klart vært bedre. Heldigvis ingen skader. Bergen Stupeklubb kom plutselig og skulle trene litt. Da ble lille herr Zahl og Trashie satt litt på sidelinjen. De kunne brilijere med 2 1/2 forlengs fra 1-ern og en drøss med andre saltomotaler og rotasjoner. Vi hadde tapt, og satt oss i badstuen med badebuksene på. Noe jeg lurer litt på er hvordan engelskspråklige gjør forskjell på stuping og dykking. Noen tanker om dette temaet gutter og jenter? Fremover vil vi komme til å gå i Sentralbadet hver uke eller annenhver uke, sannsynligvis på tirsdager. Hadde vært hyggelig om vi fikk med oss flere kreative idioter med nye påfunn. Grenser skal sprenges.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Stemmer. Scooba diving er dykking, diving er stuping og sky diving er fallskjermhopp.

    Forresten har Randi hoppet i fallskjerm idag – tullingen.

Kommentarer er stengt.